Cell to Singularity – Alışveriş Hileli Apk indir 7.42 - Android mod apk

Cell to Singularity – Alışveriş Hileli Apk indir 7.42

Cell to Singularity – Alışveriş Hileli Apk indir 7.42

 Cell to Singularity

Cell to Singularity

Cell to Singularity İnanılmaz geçmişlerinden, şu anda sahip olduğu harika çeşitliliğe kadar, içinde yaşadığımız muhteşem dünyaya hayranlık duyanlar için, ComputerLunch’ın bu eğitici oyununu kesinlikle keyfini çıkarabileceğiniz harika bir mobil oyun bulacaksınız. Burada Android oyuncuları, Cell to Singularity‘nin derinlemesine ve eğitici deneyimleriyle gerçek kökenlerinizi öğrenirken eğlenebilir. Ve aynı zamanda, hazır olduğunuzda sezgisel ve erişilebilir boşta tıklama oyununun keyfini çıkarmaktan çekinmeyin.

Yeryüzündeki ilk yaşam formunun oluşumunu keşfederken Cell to Singularity: Evolution Never Ends’teki eğitici ve gündelik mobil oyunla eğlenin . Yaratıkların ilginç evrimlerini ve gezegenin içinden geçtiği tarihi çağları keşfedin. Cell to Singularity’nin ilgi çekici ve gerçekçi oyununa dalarken harika Dünya hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenin.

İncelemelerimizle ComputerLunch’tan harika Android oyunu hakkında daha fazla bilgi edinin.

Alt Başlıklar

Hikaye

Çok az şey biliyoruz, Dünya’nın inanılmaz biyoçeşitlilik ve Evren’de başka hiçbir yerde bulamayacağınız yaşamı destekleyen ortamlarla şimdiki noktasına gelmesi en azından şimdiye kadar 4,5 milyar yıl alıyor.

Burada, Cell to Singularity’de, Android oyuncuları kendilerini boşta tıklama oyununun müthiş oyununun tadını çıkaracaklar. Ancak zamanınızı bazı basit veya daha az önemli deneyimlere harcamak yerine, kendinizi Dünya’daki yaşamların kökenini öğrenirken bulacaksınız.

Ve sonuç olarak, siz zamanda geriye yolculuk ederken, oyuncular artık Cell to Singularity’de nihai yaşam deneyimlerinin tadını çıkarabilirler. Üzerinde yaşam olmayan yalnızca organik bileşiklerin bir toplamı olan ilkel Dünyayı keşfedin.

Ama yakında, doğanın büyüsü sayesinde gezegeniniz ilk yaşam formunu geliştirmeye başlayacak. Küçük gezegenimizin mevcut biyolojik çeşitliliğe ve daha fazlasına ulaşma yolculuğunda yardımcı olurken yaşamı değiştiren deneyimleri keşfedin ve deneyimleyin.

Evrim sürecini hızlandırmak için ekrana rahatça dokunarak boşta bantlama oyununun keyfini çıkarın. Farklı yaşam formları için farklı evrimleri keşfedin ve şu anda Dünya’da var olan harika çeşitliliği yaratmaya çalışın. Gezegenin tarihi boyunca önemli kilometre taşlarını deneyimleyin. İstediğiniz zaman mobil cihazlarınızda bağımlılık yaratan ve eğitici oyunun tadını çıkarın.

Tekilliğe Hücre ekran görüntüsü 1

Özellikleri

İşte oyunun sunduğu tüm harika özellikler:

Boşta tıklayan basit ve eğlenceli oyun

Cell to Singularity’deki Android oyuncuları, yarasanın hemen dışında, birçok kullanışlı deneyime sahip boşta tıklama oyununun basit ve erişilebilir oynanışının tadını çıkaracaklar. Bununla birlikte, oyunda yapmanız gereken tek şey, daha fazla Entropi – hayatın para birimi – yapmak için ekrana sonsuzca dokunmaktır. Dünyadaki yaşamın ilerlemesini hızlandırmak için her türlü yükseltme ve evrimi yapmak için toplanan Entropiyi kullanın.

Ve aynı zamanda, dünyanın destansı kökenlerini tanıtacak saatlerce süren basit ve heyecan verici simülasyon oyunuyla oyunun tadını çıkarın . Android oyuncularının oyunu oynamak zorunda kalmadan Entropy yapmasına olanak tanıyan ilginç boşta tıklama deneyimlerine erişin. Dünyanızın yavaşça evrimleşmesini izlerken sadece birkaç değişiklik yapın, sonra canlı güçlerin kendi üzerlerinde yenilenmesine izin verin.

Çeşitli seçeneklerle derinlemesine evrim ağacını keşfedin

Dahası, siz Dünya’da derinlemesine yaşam ilerlemesine dalarken, Cell to Singularity’deki oyuncular, alabileceğiniz çeşitli evrim yönlerini içeren heyecan verici evrim ağacına da erişebilecekler. Farklı yükseltmeler arasından seçim yapın ve gezegenleriniz için yeni değişiklikler yapın. Dünyadaki yaşamın kökenlerini ve tarih öncesi çeşitli türler için farklı evrim seçeneklerini keşfedin.

Ve daha sonra, oyunda ilerledikçe ve gezegen ilk uygarlık çağına ulaştıkça, yeni bilimsel ve teknik iyileştirmelerle ilgili birçok yeni bilgiyi keşfetmenizi sağlayacak harika Teknoloji Ağacını keşfedebilirsiniz. İnanılmaz evrim güçleriyle eğlenin ve geleceğin gelişmiş insanlığını ve hayvanlarını keşfedin.

İnanılmaz teknolojilerle tek bir hücreden son derece gelişmiş bir medeniyete bir gezegenin biyolojik çeşitliliğinin tüm evrim sürecini tecrübe eder, hepsi mobil cihazlarınızda mevcuttur.

Tekilliğe Hücre ekran görüntüsü 2

İlgi çekici ve gerçekçi eğitim oyunu

Dünya’ya ve onun evrimlerine hayran olanlarınız için, kesinlikle Cell to Singularity’nin normal bir tıklama oyunundan daha fazlası olduğunu göreceksiniz. Bununla birlikte, oyunun, Dünya tarihi ile ilgilenen herhangi biriniz için canlı bir tarih dersi olduğunu görebilirsiniz. Derinlemesine oynanıştan tam olarak yararlanırken ve evrim tarihi boyunca her önemli olay hakkında bilgi edinirken, heyecan verici eğitim oyununun tadını çıkarmaktan çekinmeyin.

Yaşayan ve her gün aktif olan tüm gezegeni doğrudan telefonunuzun içinde keşfedin. Heyecan verici bir evrim oyunuyla eğlenin ve çeşitli özelliklerle gezegeninizde inanılmaz biyolojik çeşitlilik geliştirin. Tarihin akışını değiştiren önemli tarihsel olayların yanı sıra evrimler hakkındaki bilimsel gerçekleri öğrenin. Gezegendeki tüm yaşamı simüle ederek eğlenin ve oyundaki bilim kurgu deneyimlerinizle sonsuz alanı keşfedin.

Oyun, evrim ve tarihle ilgili her olay ve bilgi hakkında derinlemesine ve doğru bir ansiklopedidir. Ve aynı zamanda, kendinizi oyundan tamamen ilham aldığınızı ve

Diğer gezegenlerde gelecekteki yaşamı keşfedin

Dahası, Dünya’daki yaşamı keşfetmenin yanı sıra, Cell to Singularity’deki Android oyuncuları artık insanlık ilerleme çağına girdikçe diğer birçok gezegende harika yaşam simülasyonunun ve boşta tıklama oyununun tadını çıkarabilirler. Dünyanın sonuna ulaşırsa teknolojinizi yükseltmekten ve hayatta kalanların Mars ve Terraform Mars’ta yeni yaşamlarını kurmalarını sağlamaktan çekinmeyin.

Tekilliğe Hücre ekran görüntüsü 3

İnternet olsun veya olmasın oyunun tadını çıkarın

İlgilenenleriniz için, oyun ayrıca istediğiniz zaman mobil cihazlarınızda tam anlamıyla eğlenmeniz için tamamen çevrimdışı bir oyun sunuyor . Bu nedenle, Cell to Singularity’deki Android oyuncularının, dışarıda olduklarında ve mobil verilerini kullanmak istemediklerinde en sevdikleri boşta tıklama oyunlarının keyfini çıkarmaları tamamen mümkündür.

Oynaması ücretsiz

Tüm heyecan verici oyun içi özelliklere rağmen, Cell to Singularity’deki Android oyuncuları mobil cihazlarında ücretsiz oyuna yine de erişebilecekler. Bu nedenle, ücretsiz oyunu Google Play Store’dan almanız tamamen mümkündür, herhangi bir ödeme yapmanız gerekmez.

Sınırsız para ve kilidi açılmış oyunla eğlenin

Ek olarak, oyunu daha ilginç hale getirmek için, modumuzla tamamen kilidi açılmış ve ücretsiz versiyonumuzu da sunuyoruz. Burada istediğiniz zaman sınırsız para, ücretsiz alışveriş ve reklamsız deneyimler yaşayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, Cell to Singularity Mod APK’sini web sitemizden indirmeniz . Verilen talimatları izleyin ve oyunun keyfini çıkarmaya hazır olmalısınız.

Görsel ve ses kalitesi

Grafikler

İlgilenenler için, Cell to Singularity’deki inanılmaz görsel deneyimler sayesinde artık hayat simülasyonunun müthiş oynanışı ile eğlenebilirsiniz. Kendinizi harika 3D dünyanın ve etkileşimli öğelerin tadını çıkarın. Mobil cihazlarınızda kendi gezegeninizi yönetiyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Ve siz, farklı türleri uygun evrim yollarına götürecek mutlak her şeye gücü yeten kişi.

Ses / Müzik

Ve aynı zamanda, harika oyun içi ses ve müziği, sizi yaşam yaratma havasına sokmak için son derece uygun bulacaksınız. Harika simülasyon oyunlarının ve boşta tıklama oyununun keyfini çıkarırken, aynı zamanda doğrudan mobil cihazlarınızda Dünya’nın tarihi hakkında bilgi edinin.

Dünyadaki en doğru insan evrim oyunu!

Tek Hücreli bir organizmadan, çok hücreli organizmalara, balıklara, sürüngenlere, memelilere, maymunlara, insanlara ve daha fazlasına kadar hayatınızı geliştirdiğiniz bir bilim evrimi oyunu. Dünyadaki Yaşamın evrimi, hepsi geçmiş, şimdi ve gelecek. İnsanlık bir sonraki evrim safhasında hayatta kalacak mı?

YENİLİKLER

İyi tatiller evren mimarı, simülasyon değiştirildi.
– Meta bit üretimi en Gerçeklik Motor yükseltmeleri için arttırılmıştır.
– fotoğraf yarışması katılın. Yeni kamera özellikleri ile mükemmel çekim alın. – Ağacın yapısını Rearranged.
– Her dinozorlar sıralaması daha yüksek bir hız artışı verir
Hücresel kal!

Son düşünceler

Rebel Inc ve benzerleri gibi büyük ölçekli simülasyon oyunlarına ilgi duyanlar için , ComputerLunch’tan bu harika mobil oyunu kesinlikle Android cihazlarınızda harika bir oyun bulacaksınız. Burada, hem oyuncular hem de akademisyenler, kendilerini tamamen rahat oyun tarzına ve oyunun sağladığı inanılmaz bilgiye bağlı bulabilirler. Mobil cihazlarınızda ilgilenebileceğiniz ve daha çok ilgilendiğiniz yöne göre şekillendirebileceğiniz kendi yaşayan ansiklopedinize sahip olmak hoşunuza gidecek.

Cell to Singularity – Alışveriş Hileli Apk indir 7.42

Please write your comments